Despre noi

Cazane industriale de calitate

La Thermaro, ne mândrim cu calitatea produselor noastre și cu expertiza tehnică ce stă la baza fiecărui echipament pe care îl producem. Cazanele industriale sunt proiectate pentru a oferi eficiență și performanță superioară, contribuind astfel la optimizarea proceselor din cadrul afacerii tale. Indiferent de tipul de cazan dorit, de la cazane de abur și apă fierbinte până la cazane pe combustibil solid, suntem pregătiți să satisfacem nevoile tale.

 

Servicii Profesionale

Pe lângă producția de cazane industriale, la Thermaro oferim și servicii de instalare și reparație a echipamentelor. Echipa noastră de experți este instruită să efectueze montajul corespunzător al cazanelor de apă caldă, apă fierbinte și abur, asigurând funcționarea optimă și sigură a acestora. De asemenea, putem interveni prompt și oferim servicii de reparare în cazul unor defecțiuni sau neconformități apărute.

 

Expertiză Tehnică și Instalații de Încredere

Pentru siguranța și conformitatea echipamentelor tale, oferim expertize tehnice atente și soluții personalizate în cazul cazanelor de apă caldă, cazanelor de abur, precum și pentru recipiente sub presiune și recipiente GPL. În plus, la Thermaro, ne ocupăm și de execuția instalațiilor de alimentare cu GPL, oferind soluții complete pentru nevoile tale industriale.